Livrarea produselor

Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid cu Cargus   /1 -2 zile lucratoare

Produsele comandate se livreaza prin firma de curierat sau se pot ridica personal de la magazinul din Brasov.

Taxele de transport sunt:

25 Lei – Tarif national (in aria de acoperire curier).

Dupa plasarea comenzii veti fi instiintata in aceasta privinta. Comenzile se confima telefonic si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, va rugam sa precizati acest lucru in formularul de comanda.

Livrarea produselor se face numai dupa confirmarea comenzilor telefonic. Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat, sa nu mai acceptam plata in sistem ramburs de la aceeasi persoana, la viitoarele comenzi fiind necesara plata in avans, prin virament bancar.

Timpul de livrare

Perioada standard pentru livrare este de 24-48 de ore lucratoare. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de noi, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare.

Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala, care se va regasi in interiorul coletului. Produsele comandate se livreaza numai pe teritoriul Romaniei. Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința Societății, cum ar fi cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greeve, etc, precum și a-și selecta clientela.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Modalitati de plata:

  • Ramburs: Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in numerar in momentul livrarii la curier.

Returare

Posibilitate de retur in 14 zile calendaristice de la data livrarii. Comform OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia a produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur şi expedierea acestuia pe adresa contact@fashionnails.ro. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către FASHION NAILS SRL.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, să nu fie deteriorate, noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și daca este posibil cu ambalajul original. Coletul trebuie să conţină şi Formularul de Retur completat cu toate informaţiile necesare. Magazinul fashionnails.ro își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.